Warzywa duszone z okrasą

26 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Cukinia
Ziemniaki
Pomidor
Papryka
Cebula 3 szt
Boczek surowy lub wędzony 10 dag

Garnek posmarować olejem, układać warstwami pokrojone warzywa, wlać 1 szklankę wody, dodać kostkę rosołową i dusić na wolnym ogniu  około 25 minut. Na patelni usmażyć boczek pokrojony w cienkie paski, dodać pokrojoną cebulę i razem smażyć aż cebula będzie miękka. Warzywa nałożyć na talerz, okrasić boczkiem z cebulą.

file1269641917



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...