Jajka faszerowane podsmażane

24 marca 2013,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Jajka (dowolna ilość)
Masło 1 łyżka
Szczypior
Natka pietruszki
Czerstwa bułka
Sól
Pieprz
Olej
Tarta bułka

Jajka ugotować, przekroić razem ze skorupkami na połowę. Żółtko wydrążyć, dodać masło, namoczoną w mleku czerstwą bułkę , zieleninę i przyprawy. Razem wymieszać, nadziać powrotem jajka, obtoczyć w tartej bułce i delikatnie podsmażyć na maśle lub oleju. Podawać na ciepło.

file1269641740



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...