Boczek z cebulą

26 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Boczek surowy 15 dag
Cebula biała 2 szt
Sól
Pieprz
olej

Na 2 łyżkach oleju podsmażyć boczek, jak najwięcej wytopić, dodać pokrojoną w grube plasterki cebulę. Na wolnym ogniu smażyć, najlepiej przykryć pokrywką, od czasu do czasu mieszając. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Spożywać z pieczywem lub z ziemniakami.

file1269641479



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...