Gruszki w occie

26 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

twarde gruszki
zalewa:
1 szkl octu
1 szkl wody
1 szkl cukru
goździki

Gruszki obrać, ułożyć w słoikach. W między czasie zagotować zalewę. Zalać gruszki w słoikach, dodać po 1 goździku, zakręcić i pasteryzować 15 minut.

file1269641541



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Korektor tuszujący siwe włosy Mytou…
Ja tego używam tylko w podbramkowych sytuacjach...
Balsam do golenia?
Gilette to jednak taka klasyka dla większości facetów.
Wynajmowanie mieszkania czy kredyt …
Jak się jest nastawionym bardziej na karierę niż przesiadywanie w jednym miejscu to raczej...
Manicure w Poznaniu
Używam zwykłych lakierów, więc zmiana koloru to nie problem, kiedy tylko sobie zamarzę...