Kolorowa marynata z pomarańczami i czarnymi hiszpańskimi oliwkami

11 grudnia 2014,
dodał: con_trust
Artykuł zewnętrzny

 Składniki:

Czarne hiszpańskie oliwki, pomarańcze bez skórki i nasion, listki mięty, oliwa z oliwek extra virgin.

 Przygotowanie:

Pomarańcze pokrój w kostkę. Przełóż do miseczki i wymieszaj z oliwą z oliwek i listkami mięty. Dodaj czarne hiszpańskie oliwki i całość dobrze wymieszaj.

file1418297483



FORUM - bieżące dyskusje

Jędrne ramiona
Nie wiem, może trzeba zlikwidować przyczynę, przez którą nie chce Ci się ćwiczyć?...
Sezonowe dekoracje na każdą porę ro…
Czy zmieniacie dekoracje w swoich mieszkaniach w zależności od pory roku? Wadomo,...
Co czytacie w wolnej chwili?
Też lubię, zwłaszcza jeśli poza losami danej osoby pozwala szerzej poznać i zrozumieć...
Tolerancja wśród osób starszych
Ciekawa jestem, dlaczego starsi ludzie są tak mało tolerancyjni. Tak jakby naprawdę bali...