Figi zapiekane z kozim serem

20 września 2013, dodał: Kalinka01
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– kilka fig,
– serek kozi – rolada
– boczek wędzony, szynka szwarcwaldzka/parmeńska itp.,
– krem balsamiczny.

Wykonanie:

Piekarnik nastawiamy na 200 stopni.
Figi rozcinamy w krzyżyk i wypełniamy serkiem kozim.
Owijamy boczkiem lub szynką i pieczemy ok. 20 – 25 minut.
Podajemy polane kremem balsamicznym.

Smacznego!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Lampy solne
Czy są jakieś przeciwwzskazania do użytkowania takiej lampy?
Uszkodzony telefon - naprawa samemu…
Niedawno wymieniłam sobie obudowę sama. Kupiłam klej, którego używa się w serwisach - kilkanaście...
Depilacja laserowa - czy skuteczna?
Ale tak całkowicie bezbolesny jest z tą głowicą? Nawet w momentach strzałów?
pielęgnacja biustu
Na szczęście w tej okolicy zimna woda nie sprawia, że chce się krzyczeć...