Karczek do pieczenia

26 lutego 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny
składniki:

* karczek lub mięso od szynki 1,5 kg do 2,5kg
* majeranek 1 łyżka
* czosnek 4 ząbki
* papryka słodka i ostra 1/4 łyżeczki
* sól

sposób przyrządzenia:

Czosnek obieramy i przeciskamy przez wyciskacz. Papryki mieszamy. Mięso obsypujemy solą i nacieramy czosnkiem, posypujemy papryką i majerankiem. Pozostawiamy w chłodnym miejscu na 5-6 godzin, pieczemy w piekarniku.Około 2 godzin w tem.170*C

file1267201065



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...