Karczek w czosnku do pieczenia | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Karczek w czosnku do pieczenia

26 lutego 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny


składniki:

* karczek bez kości 1,2 kg do 2 kg
* czosnek 7 ząbków
* sól

sposób przyrządzania:

Karczek myjemy osuszamy nacieramy solą. Czosnek obieramy i ząbki kroimy na cztery części. Nożem robimy nacięcia w mięsie i wkładamy części ząbków i wsypujemy odrobinę soli, (użyłam morskiej soli)Nadziewamy całe mięso. Wkładamy do rękawa zamykamy klamerkami i odstawiamy na noc. Pieczemy nazajutrz.W temp 170*C

file1267201339



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...