Kartofle opiekane | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Kartofle opiekane

26 lutego 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

*  ziemniaki 50 dag
* olej ryżowy 3 łyżki
* wegeta wg potrzeby

sposób przyrządzania:

Kartofle obieramy kroimy w talarki. Naczynie do zapiekania skrapiamy olejem, kładziemy pokrojone kartofle posypujemy wegetą. Pieczemy do miękkości kartofli. W temp 160 st. c 30 minut.

file1267201527



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...