Karczek do pieczenia | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Karczek do pieczenia

26 lutego 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny
składniki:

* karczek lub mięso od szynki 1,5 kg do 2,5kg
* majeranek 1 łyżka
* czosnek 4 ząbki
* papryka słodka i ostra 1/4 łyżeczki
* sól

sposób przyrządzenia:

Czosnek obieramy i przeciskamy przez wyciskacz. Papryki mieszamy. Mięso obsypujemy solą i nacieramy czosnkiem, posypujemy papryką i majerankiem. Pozostawiamy w chłodnym miejscu na 5-6 godzin, pieczemy w piekarniku.Około 2 godzin w tem.170*C

file1267201065



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...