Pieczarki na maśle

9 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg pieczarek
2 łyżki masła
wegeta
pieprz

Pieczarki umyć, pokroić na 4 części, jak są większe to drobniej. Rozpuścić masło na patelni, wrzucić pieczarki i podsmażyć na złoty kolor. Nadaje się jako przystawka do mięs.

file1265733103



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wakacyjne kolory paznokci
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
Koncerty
Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
pokój dziecięcy
Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...