„Pijana” kiełbaska z grilla

12 czerwca 2012, dodał: slawomirgluszek26
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 pętek kiełbasy wiejskiej lub jakaś inna cienka,

piwo,

musztarda,

ketchup,

majonez,

ser.

Przygotowanie:

Rozcinamy kiełbaskę wzdłuż. Później grillujemy, co jakiś czas polewając piwem. Pod koniec grillowania w rozcięcie wkładamy cienko pokrojony ser. Podajemy z następującym sosem: musztarda, ketchup i majonez pomieszane razem.

SMACZNEGO!:)



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.