Zupa kalafiorowa z koperkiem i groszkiem ptysiowym

29 czerwca 2011,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

1) kalafiora ugotowałam w bulionie warzywnym z dodatkiem włoszczyzny
2) Gotowałam około 20 minut, na koniec dodałam dwie łyżki śmietany 12 % oraz zaklepkę z mąki
3) Podałam w kokilkach z groszkiem ptysiowym, zupę posypałam koperkiem.

Bardzo smakowała!



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...