Sałatka rybno – twarożkowa

16 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

Składniki

1 puszka filetów z ulubionej ryby w oleju

1 kostka chudego twarogu (ok. 200g)

1 pęczek szczypiorku

4 – 5 średnich rzodkiewek

3 duże łyżki pikantnego ketchupu

SmakoMyk i pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia:

Rybę (wraz z olejem) i ser zgniatamy widelcem w misce. Dodajemy posiekany (wraz z szalotką szczypiorek) oraz drobno pokrojone rzodkiewki. Na końcu wkładamy do miski ketchup i przyprawy. Dokładnie mieszamy.
Smacznego :)

file1258378218



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...