Tosty z pesto i pomidorem

7 listopada 2016, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

 

Składniki:

 

tosty
4 plastry żółtego sera np Mlekovita
2-3 pomidory, pokrojone
2 łyżki pesto (lub kilka liści świeżej bazylii)
4 kromki chleba masłem

Przygotowanie:

Grill wyłożyć folią aluminiową. Delikatnie przyrumienić chleb na jednej stronie. Zdjąć. Plasterki pomidora położyć na grill i podgrzać (ok. 2 min.) Włożyć ser, pesto, pomidory i ser. Przykryć drugą kromką. Zapiec na grillu, aż ser się lekko rozpuści.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...