Pieczarki bankietowe

14 września 2012, dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
pół kg pieczarek
1 papryka czerwona
1 por
1/2 bakłażana
10 zielonych oliwek
ostra papryczka chili
3 ząbki czosnku
łyżka masła

Przygotowanie:
Podsmażyć talarki pora na maśle, dorzucić pocięty w kostki bakłażan i dusić przez chwilę. W misce zmieszać drobno posiekaną paprykę, czosnek, oliwki i por z bakłażanem. Doprawić solą, pieprzem i papryczką chili. Napełniać farszem kapelusze pieczarek, ułożyć na blasze i zapiekać ok. 10 min.
Podawać na zimno lub gorąco.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Smart kid belt?
Pas do samochodu SMART KID BELT to wygodna i bezpieczna alternatywa dla fotelika czy...
Samotne mamy - czy to fajne partner…
Jeśli czujesz, że jesteś zbyt młody na tego typu zobowiązanie, rzeczywiście wchodzenie...
Sprawdz do kogo jesteś podobna :)
Ja nie muszę sprawdzać ja jestem zdecydowanie skóra zdarta moja mama. :) Jesteśmy...
Co na trądzik i blizny po trądziku…
Pomóc może sok z cytryny lub octu jabłkowego.Na widoczne przebarwienia może także pomóc...