Ziemniaki z przyprawami Appetita, liofilizowanymi pieczarkami i cebulą | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Ziemniaki z przyprawami Appetita, liofilizowanymi pieczarkami i cebulą

8 września 2012, dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

  • 1/2kg ziemniaków
  • 5g liofilizowanych pieczarek
  • 2g liofilizowanej cebuli
  • pietruszka suszona nać Appetita
  • sól
  • pieprz czarny mielony Appetita
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
Sposób przygotowania:
Ziemniaki obrać, umyć, podzielić na kawałki. Wsadzić do garnka i posolić, popieprzyć, dodać liofilizowane pieczarki, cebulę oraz pietruszkę zieloną. Następnie polać oliwą z oliwek. Dusić pod przykryciem ok. 30 minut. Można podawać z jajkiem sadzonym oraz czerwoną papryką.
Smacznego!
Przyprawy użyte w przepisie firmy Appetita www.appetita.pl
dzięki współpracy z www.urodaizdrowie.pl

file1347131800

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz