Ananas z syropem klonowym

9 września 2012, dodał: milady
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • puszka ananasa w syropie
  • 1-2 łyżki syropu klonowego
  • wiórki kokosowe
Na rozgrzany grill (może być elektryczny – ja robiłam w opiekaczu 3w1 z nakładą grill) nakładamy odsączone na papierze krążki ananasa. Zapiekamy.
Wyjmujemy na talerz polewamy syropem klonowym i posypujemy wiórkami kokosowymi.
Można podawać z lodami.

file1347208890



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...