Wino z niespodzianką

18 maja 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Grillowane brzoskwinie w winie

Składniki:
2 żółte dojrzałe brzoskwinie
50 ml wina białego, półsłodkiego

Przygotowanie:
Brzoskwinie pokroić wzdłuż na pół i usunąć pestki. Położyć brzoskwinie przeciętą stroną w dół na grillu i piec 3 do 4 min. Zdjąć z rusztu, gdy pojawiają się znaki grillowania i pozostawić do wystygnięcia. Pokroić w kliny i podawać w kieliszku wina.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.