Wafelkowe jabłeczniki

4 sierpnia 2012, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny
  • wafle ryżowe,
  • 1 kg papierówki,
  • 2 łyżeczki cynamon,
  • 1/2 szklanka cukier,
  • owoce goji,
  • syrop cytrynowy

Jabłka obieramy z skórki i  kroimy w kostkę i smażymy z cukrem . Smażymy ok 10 min dodajemy cynamon. Mieszamy i jeszcze chwilę smażymy.Papierówki są miękki ei szybko się rozpadają tworząc dżemik .

Ciepłymi jabłkami przekładamy wafle .Polewamy syropem cytrynowym i posypujemy owocami goji i  rodzynkami

file1344058956



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...
Kserostomia - suchość w ustach
Kserostomia jest to – potocznie mówiąc - uczucie suchości w jamie ustnej, powstałe...
Zaburzenia osobowości
Zaburzenia osobowości można leczyć. Wiele z osób, które na nie cierpią, po otrzymaniu odpowiedniej...