Sos tatarski z ogórkiem i grzybkami

6 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
120 g majonezu

60 g ogórka konserwowego

60 g marynowanych grzybków

1-2 łyżeczki musztardy

sól, cukier

Sposób przyrządzenia:

Ogórek konserwowy obrać, pokroić w kosteczkę. Grzyby marynowane posiekać. Do majonezu dodać ogórki, grzyby, musztardę, sól i cukier do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...