Sos Remulade

20 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:

1 szklanka majonezu,
1 cebula (6 dag),
1 ząbek czosnku,
2 jajka ugotowane na twardo,
2 łyżki musztardy,
szczypta cukru pudru,
1 łyżeczka imbiru Prymat,
sól,
pieprz biały mielony Prymat
Przyrządzanie:

Cebulę, czosnek oraz jajka obrać i drobno posiekać. Majonez rozetrzeć z musztardą, wymieszać z cebulą, czosnkiem i jajkami. Przyprawić do smaku cukrem, solą, imbirem Prymat i pieprzem Prymat. Podawać do wędlin, mięs na zimno, pasztetów i ryb.

www.prymat.pl



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak zepsuć sobie związek?
Dobre podpowiedzi, jak skłonić faceta do odejścia tak żeby myślał, że to samo...
Jak stawiać granice innym ludziom?
Raja, tak trzeba, inaczej ludzie sobie na zbyt wiele pozwalają. Dopiero jak wiedzą...
Ustawa o języku śląskim
Proponuję też ustawę o języku góralskim poznańskim czy krakowskim, bo to też przecież...
Zwrotomat
U nas też może to się przyjmie, ludzie lubią ten dreszczyk emocji,...