Sos orzechowy | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Sos orzechowy

22 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

200ml jogurtu naturalnego

5 łyżek obranych orzechów włoskich

ząbek czosnku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Większą część orzechów zemleć, a resztę posiekać i uprażyć na patelni. Czosnek przecisnąć przez praskę. Jogurt wymieszać ze zmielonymi orzechami, czosnkiem i przyprawami. Posypać uprażonymi orzechami.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Cera naczynkowa - jak zadbać?
Niezbędne w prawidłowej pielęgnacji jest unikanie ekspozycji na słońce i prawidłowa fotoochrona. Nie należy...
niekończące się problemy z dziąsłam…
By wzmocnić dziąsła to należy płukać zęby płynem do płukania lub skoncentrowanymi naparami...
mydło antybakteryjne
Mydło w płynie antybakteryjne eliminuje z powierzchni dłoni bakterie przyczyniające się do rozwoju infekcji....
odkładanie spraw na jutro
Ja nigdy nie odkładam niczego na później,na tzw.jutro. Co mam zrobić dziś to robię...