Sos orzechowo-cebulowy | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Sos orzechowo-cebulowy

22 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 szalotki

1/4 szklanki posiekanych orzechów laskowych

łyżka startej skórki z cytryny

2 łyżki soku z cytryny

ząbek czosnku

łyżka oleju

sól

pieprz

Przygotowanie:

Szalotki obrać i drobno posiekać. Na oliwie podsmażyć rozgnieciony ząbek czosnku i posiekane szalotki. Po 3 minutach dodać drobno posiekane orzechy, skórkę z cytryny, sok z cytryny i przyprawić solą i pieprzem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jakie radio?
Ja bardzo lubię słuchać radia RMF FM lub radia ESKA
kto jest fotografikiem?
Artysta fotografik zajmuje się robieniem zdjęć, przekazując innym swoją wizję świata bądź dokumentując zastaną rzeczywistość....
hollywoodzki uśmiech - czy to możli…
Hollywoodzki uśmiech to nic innego jak wcześniej wspomniany biały uśmiech, symetryczny i pozbawiony...
Ubiór na rozmowę kwalifikacyjną
W przypadku kobiet mogą być to ciemne jeansy, koszula i marynarka lub kardigan/sweter...