Sos jogurtowo-miętowy

20 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 łyżki jogurtu naturalnego

2 łyżki octu winnego

5 łyżek cukru

80 ml wody

kilka listków świeżej mięty

Przygotowanie:

Wodę zagotować, rozpuścić w niej cukier, dodać ocet, posiekane drobniutko liście mięty i mieszać, następnie dodać jogurt. Podawać do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....