Sos jogurtowo-miętowy

20 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 łyżki jogurtu naturalnego

2 łyżki octu winnego

5 łyżek cukru

80 ml wody

kilka listków świeżej mięty

Przygotowanie:

Wodę zagotować, rozpuścić w niej cukier, dodać ocet, posiekane drobniutko liście mięty i mieszać, następnie dodać jogurt. Podawać do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....