Sałatka z kapusty włoskiej

20 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/4 kapusty włoskiej
1-2 marchewki
2 kiszone ogórki
2 jajka
2-3 łyżki soku z cytryny
2 łyżki oleju
pieprz ziołowy
cukier
sól

Przygotowanie:

Kapustę ugotować, drobno pokroić, marchew surową obrać i utzrzeć na tarce o grubych oczkach, ogórek utrzeć na tarce; jajka ugotowane na twardo drobno pokroić, doprawić solą, pieprzem, cukrem, olejem i cytryną. Wymieszać.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺