Sałatka z kapusty włoskiej

20 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/4 kapusty włoskiej
1-2 marchewki
2 kiszone ogórki
2 jajka
2-3 łyżki soku z cytryny
2 łyżki oleju
pieprz ziołowy
cukier
sól

Przygotowanie:

Kapustę ugotować, drobno pokroić, marchew surową obrać i utzrzeć na tarce o grubych oczkach, ogórek utrzeć na tarce; jajka ugotowane na twardo drobno pokroić, doprawić solą, pieprzem, cukrem, olejem i cytryną. Wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...