Sałatka z fetą, łososiem i 3 rodzajami fasoli

29 sierpnia 2012, dodał: Dorota
Artykuł zewnętrzny

Gotuję na parze 100 g (szklankę) fasolki szparagowej, mieszam po 1/4 puszki opłukanej czerwonej, białej i czarnej fasoli z 2 posiekanymi dymkami, ze szczypiorem, kawałkami 4 liści sałaty i 2 łyżkami łososia z puszki. Polewam całość sosem z łyżeczki oleju lnianego, łyżki octu, łyżki sosu sojowego, 2 łyżek posiekanej natki, posypuję pieprzem oraz łyżką pokruszonej fety.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.