Sałatka z fetą, łososiem i 3 rodzajami fasoli

29 sierpnia 2012,
dodał: Dorota
Artykuł zewnętrzny

Gotuję na parze 100 g (szklankę) fasolki szparagowej, mieszam po 1/4 puszki opłukanej czerwonej, białej i czarnej fasoli z 2 posiekanymi dymkami, ze szczypiorem, kawałkami 4 liści sałaty i 2 łyżkami łososia z puszki. Polewam całość sosem z łyżeczki oleju lnianego, łyżki octu, łyżki sosu sojowego, 2 łyżek posiekanej natki, posypuję pieprzem oraz łyżką pokruszonej fety.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...