Sałatka z fetą, łososiem i 3 rodzajami fasoli

29 sierpnia 2012,
dodał: Dorota
Artykuł zewnętrzny

Gotuję na parze 100 g (szklankę) fasolki szparagowej, mieszam po 1/4 puszki opłukanej czerwonej, białej i czarnej fasoli z 2 posiekanymi dymkami, ze szczypiorem, kawałkami 4 liści sałaty i 2 łyżkami łososia z puszki. Polewam całość sosem z łyżeczki oleju lnianego, łyżki octu, łyżki sosu sojowego, 2 łyżek posiekanej natki, posypuję pieprzem oraz łyżką pokruszonej fety.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....