Sałatka z fetą, łososiem i 3 rodzajami fasoli

29 sierpnia 2012, dodał: Dorota
Artykuł zewnętrzny

Gotuję na parze 100 g (szklankę) fasolki szparagowej, mieszam po 1/4 puszki opłukanej czerwonej, białej i czarnej fasoli z 2 posiekanymi dymkami, ze szczypiorem, kawałkami 4 liści sałaty i 2 łyżkami łososia z puszki. Polewam całość sosem z łyżeczki oleju lnianego, łyżki octu, łyżki sosu sojowego, 2 łyżek posiekanej natki, posypuję pieprzem oraz łyżką pokruszonej fety.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...