Sałatka z fasolki szparagowej

26 sierpnia 2012, dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
400 g ugotowanej fasolki
2 łyżki ryżu dzikiego

koperek
2 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki koncentratu pomidorowego
sól
pieprz
curry

Przygotowanie:

Fasolkę pokroić na kawałki o dł. 2 cm. Ryż opłukać, zalać osolonym wrzątkiem, ugotować na sypko.Przelać zimną wodą i ostudzić, a następnie wymieszać z fasolką, koncentratem, oliwą i posiekanym koperkiem, doprawić przyprawami do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.