Sałatka z fasolki szparagowej

26 sierpnia 2012, dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
400 g ugotowanej fasolki
2 łyżki ryżu dzikiego

koperek
2 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki koncentratu pomidorowego
sól
pieprz
curry

Przygotowanie:

Fasolkę pokroić na kawałki o dł. 2 cm. Ryż opłukać, zalać osolonym wrzątkiem, ugotować na sypko.Przelać zimną wodą i ostudzić, a następnie wymieszać z fasolką, koncentratem, oliwą i posiekanym koperkiem, doprawić przyprawami do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.