Sałatka z fasolki szparagowej

26 sierpnia 2012,
dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
400 g ugotowanej fasolki
2 łyżki ryżu dzikiego

koperek
2 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki koncentratu pomidorowego
sól
pieprz
curry

Przygotowanie:

Fasolkę pokroić na kawałki o dł. 2 cm. Ryż opłukać, zalać osolonym wrzątkiem, ugotować na sypko.Przelać zimną wodą i ostudzić, a następnie wymieszać z fasolką, koncentratem, oliwą i posiekanym koperkiem, doprawić przyprawami do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....