Cukinia koperkowa

26 sierpnia 2012, dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
2 pokrojone na drobno cukinie
na dressing –
50 ml soku z cytryny
łyżeczka soli morskiej
1/3 szkl. oliwy z oliwek
3 ząbki czosnku
pół pęczka koperku

Przygotowanie:
Sól, sok z cytryny, czosnek i oliwę zmiksować blenderem do jednolitej masy. Dodać koperek, ponownie zmiksować. Polać dressingiem cukinię.



FORUM - bieżące dyskusje

Alkohol na imprezie
Ja bym postawiła na wino, które doskonale sprawdzi się podczas uroczystej kolacji. Na bardziej...
Jaki kształt paznokci?
Kobiety posiadające długie, wąskie palce, powinny wybierać kwadratową formę paznokci. Dla krótszych palców idealne...
Poduszki ciążowe
Poduszka dla ciężarnych jest polecana przy bólach kręgosłupa i problemach z zasypianiem oraz osobom,...
Laminowanie włosów
Laminowanie włosów to zabieg, który polega na wypełnianiu łuski włosa niezbędnymi dla jego zdrowego...