Cukinia koperkowa

26 sierpnia 2012, dodał: milky
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
2 pokrojone na drobno cukinie
na dressing –
50 ml soku z cytryny
łyżeczka soli morskiej
1/3 szkl. oliwy z oliwek
3 ząbki czosnku
pół pęczka koperku

Przygotowanie:
Sól, sok z cytryny, czosnek i oliwę zmiksować blenderem do jednolitej masy. Dodać koperek, ponownie zmiksować. Polać dressingiem cukinię.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...