Ryż z grzybami

3 czerwca 2011,
dodał: Rachela
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 3 szklanki posiekanej mieszanki grzybów (shiitake, portobello, pieczarki, itp.)
  • 1 średnia cebula, pokrojona w kostkę
  • 1/2 kostki masła
  • 5 filiżanek gotowanego ryżu białego
  • Sos sojowy – do smaku
  • Sól
  • Świeżo zmielony czarny pieprz
  • 1/2 szklanki pokrojonej dymki

Sposób przygotowania:

Usmażyć na patelni grzyby i cebulę na maśle (do miękkości). Dodać ryż, sos sojowy, sól, pieprz i cebulę. Smażyć, aż będzie gorące. Podać.

Smacznego!

file1307105503



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.