Rybna zupa z soczewicą

26 maja 2011,
dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

Wsypuję szklankę mrożonej włoszczyzny do 1 i 1/2 szklanki wrzątku, gotuję 15 minut z ząbkiem czosnku. Wkładam 2 mrożone kostki mintaja, duszę 25 minut i rozdrabniam widelcem. Następnie wsypuję 1/2 szklanki osączonej soczewicy z puszki i natkę.

fot. redakcja



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...