Rybna zupa z soczewicą

26 maja 2011, dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

Wsypuję szklankę mrożonej włoszczyzny do 1 i 1/2 szklanki wrzątku, gotuję 15 minut z ząbkiem czosnku. Wkładam 2 mrożone kostki mintaja, duszę 25 minut i rozdrabniam widelcem. Następnie wsypuję 1/2 szklanki osączonej soczewicy z puszki i natkę.

fot. redakcja



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...