Ryba w cieście naleśnikowym

13 marca 2012, dodał: caroline1983
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 2 filety z dowolnej ryby morskiej
  • 1 jajo
  • 1/2 szklanki mleka
  • mąka
  • ew. koperek (może być suszony)
  • sól
  • pieprz
  • ew. sok z cytryny
  • olej do smażenia

file1267448444



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Ryba w cieście naleśnikowym

  1. avatar Jedwabna pisze:

    Uwielbiam rybę więc bardzo chętnie wypróbuje ten przepis :)

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...