Roladki z szynki i kaszy perłowej

13 marca 2013, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki:

20 dag szynka konserwowa,
1 woreczek kasza perłowa
4 łyżki mascarpone,
papryka czerwona 1 szt
sól,pieprz do smaku

Kasze perłową gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu studzimy. Do zimnej kaszy dodajemy serek mascarpone. Paprykę czerwona myjemy i kroimy w bardzo drobna kosteczkę dodajemy do kaszy. Solimy i doprawiamy pieprzem do smaku. Masą smarujemy plasterki szynki i zwijamy w rulonik. Spinamy patyczkiem.

file1363153566



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...