Pomarańcze z musem pomarańczowo-truskawkowym

19 lipca 2012, dodał: helas
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
2 pomarańcze
30 dag truskawek
6g cukru pudru
4 listki mięty

Przygotowanie:
1. Dobrze umyte  pomarańcze przekroić na pół  i wyjąć z nich  miąższ . Miąższ   zmiskować.
2. Truskawki widelcem rozdrobnić dodać do nich miąższ pomarańczy i cukier puder
3. Wszystko razem wymieszać.
4. Wypełnić każdą połówkę pomarańczy musem, posypać cukrem podrem, drobno posiekaną miętą
5. Wstawić do lodówki na ok. 3 godziny (można wstawić do zamrażalnika)



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...