Pieczarki faszerowane ziemniakami

14 września 2012,
dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
10 dużych pieczarek
olej
2 ziemniaki
4 jajka
pęczek szczypiorku
2 łyżki masła
sól
pieprz czarny
natka pietruszki

Przygotowanie:

Jajka i ziemniaki w mundurkach ugotować, ostudzić i obrać. W misce wymieszać
ugniecione widelcem ziemniaki, jajka, miękkie masło, posiekany szczypior, sól i pieprz.
Pieczarki smażyć na dużym ogniu, aż uzyskają złotą skórkę. Po ostygnięciu napełnić kapelusze masą, udekorować natką pietruszki.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.