Paszteciki

18 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Farsz: pokrojoną drobno cebulę smażymy na maśle, 25 dag mięsa wieprzowego mielimy w maszynce z namoczoną bułką. Dodajemy cebulę, jajko i doprawiamy solą i pieprzem. Ciasto: margarynę siekamy z 2 szkl. mąki, dodajemy pokruszone 2 dag drożdży, jajko, 1/2 szkl. śmietany i szczyptę soli. Wyrabiamy ciasto i wałkujemy.
Wykrawamy prostokąty, nakładamy farsz, zawijamy. Smarujemy rozkłóconym jajkiem, pieczemy ok 30 minut w 180″C.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...