Pasta jajeczna | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Pasta jajeczna

6 września 2012, dodał: alieneczka
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Sposób na szybkie i smaczne śniadanie?

Pasta jajeczna

Wystarczy ok 4-5 jajek i majonez lub sos majonezowy, np. Tarsmak – łagodny Sos do kanapek, który ma delikatny smak – podkreśla smak potraw a nie dominuje w nich.

Ugotowane jajka trzemy na tarce (lub ugniatamy widelcem), dodajemy kilka łyżek sosu, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Bardzo proste, klasyczne śniadanie :)
Sycące.

Pasta świetnie smakuje jeszcze ze świeżym szczypiorkiem, którego u mnie zabrakło, ale dodałam na kanapkę plaster pomidora i świeżego ogórka.

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz