Lody w gorących malinach

13 lutego 2012, dodał: Domi z kuchni
Artykuł zewnętrzny
  • 2 gałki lodów waniliowych
  • 1 szklanka malin świeżych lub mrożonych
  • ew. bita śmietana

Maliny włożyć do rondelka, podgrzać i rozgotować, aż powstanie gorąca pulpa. Z lodów uformować gałki. Maliny przełożyć do dwóch pucharków i włożyć po gałce lodów. Na koniec udekorować bitą śmietaną i od razu podawać.

file1329155209



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...