Kurki przetykane orzechami laskowymi

8 października 2012,
dodał: Yolana
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3 łyżki rozdrobnionych orzechów laskowych
50 dag małych kurek
2 łyżki masła
1 łyżka oliwy
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
sól
pieprz

Przygotowanie:
Orzechy uprażyć na suchej patelni. Odłożyć. Kurki przebrać, opłukać i osuszyć. Na patelni rozgrzać masło i oliwę, wrzucić kurki i smażyć ok. 10 min. Wsypać orzechy, sól i pieprz, Wymieszać. Po zdjęciu z ognia dodać natkę. Podawać gorące.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.