Kuleczki kokosowe

30 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 25 dag margaryny Kasi
  • 1/2 szkl. cukru pudru
  • 1 żółtko
  • 3 łyżki kakao
  • 1 op. cukru waniliowego
  • 10 dag wiórków kokosowych
  • 1 duże opakowanie herbatników
  • 1 łyżka wódki

Wykonanie:
Margarynę, cukier puder, cukier waniliowy i żółtko utrzeć na puszystą maśę dodać pokruszone herbatniki, wrórki kokosowe i dalej ucierać, na koniec dodać kakao i alkohol. Włożyć na 1/2 h do lodówki.Z masy formować małe kuleczki i obtoczyć je w wiórkach kokosowych.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.