Kotleciki ziemniaczano-tuńczykowe

14 listopada 2010, dodał: dorota20w
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

600 dag ugotowanych ziemniaków, przeciśniętych przez praskę

puszka tuńczyka w sosie własnym, odsączona z zalewy

3 jajka

pół szklanki posiekanej natki pietruszki

dużo czarnego świeżo mielonego pieprzu

sól

2 łyżki majonezu

ząbek czosnku

Wykonanie:

Wszystkie składniki starannie wymieszać na gładką masę. Formować kotleciki. Smażyć na minimalnej ilości oliwy z oliwek do momentu kiedy wierzch będzie złoty a środek kotlecików gorący.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.