Kotleciki ziemniaczano-tuńczykowe

14 listopada 2010, dodał: dorota20w
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

600 dag ugotowanych ziemniaków, przeciśniętych przez praskę

puszka tuńczyka w sosie własnym, odsączona z zalewy

3 jajka

pół szklanki posiekanej natki pietruszki

dużo czarnego świeżo mielonego pieprzu

sól

2 łyżki majonezu

ząbek czosnku

Wykonanie:

Wszystkie składniki starannie wymieszać na gładką masę. Formować kotleciki. Smażyć na minimalnej ilości oliwy z oliwek do momentu kiedy wierzch będzie złoty a środek kotlecików gorący.



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...