Kawa cynamonowo-czekoladowa z syropem klonowym

21 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Czas : 10 minut

Składniki :

3 łyżeczki kawy mielonej
1 łyżeczka czekolady w proszku ( pitnej )
szczypta cynamonu
¾ filiżanki wody
½ filiżanki mleka
syrop klonowy do posłodzenia

Wymieszać kawę z czekoladą , cynamonem i czekoladą. Zagotować wodę z mlekiem i zaparzyć tym kawę w kubeczku ). Przykryć kubeczek i zostawić na 5 minut by się zaparzyła. Przecedzić do filiżanki. Posłodzić syropem klonowym.

nadesłane: Babciagramolka



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.