Karczek z czosnkiem

22 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

1 kg karczku płuczemy, nacieramy solą, pieprzem, słodką papryką czerwoną. Przeciskamy 3 ząbki czosnku przez praskę, nacieramy nim mięso z każdej strony, Przykrywamy pokrywką, wkładamy na noc do lodówki. Potem rozgrzewamy tłuszcz, pieczemy mięso, w razie potrzeby można jeszcze przyprawić, dusić do miękkości, pokroić w plastry.

file1266838912



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.