Karczek z czosnkiem

22 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

1 kg karczku płuczemy, nacieramy solą, pieprzem, słodką papryką czerwoną. Przeciskamy 3 ząbki czosnku przez praskę, nacieramy nim mięso z każdej strony, Przykrywamy pokrywką, wkładamy na noc do lodówki. Potem rozgrzewamy tłuszcz, pieczemy mięso, w razie potrzeby można jeszcze przyprawić, dusić do miękkości, pokroić w plastry.

file1266838912



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....