Kapuśniak inaczej

16 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Płuczemy 0,50 kg żeberek, zalewamy wodą w garnku i gotujemy. Przyprawiamy solą i pieprzem. 0,50 kg kapusty kiszonej dodajemy do gotujących się żeberek, pół marchewki obieramy i trzemy na tarce na grubych oczkach. Wszystko razem gotujemy, dodajemy 1 ząbek czosnku oraz kilka obranych pokrojonych w kostkę ziemniaków. Przyprawiamy jeszcze solą i pieprzem, dodajemy 2 liście laurowe i kilka ziarenek ziela angielskiego. Wszystko razem gotujemy.

file1266319048



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...