Jak uratować przesoloną potrawę? | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Jak uratować przesoloną potrawę?

29 sierpnia 2012, dodał: Żaneta Szczęsna
Artykuł zewnętrzny

Uratujesz przesoloną zupę, dodając do niej białko z jednego lub dwóch jaj. Ścinające się białko wchłonie nadmiar soli. Potem możesz przecedzić zupę przez sito, żeby była klarowna. Mętny rosół też można przecedzić.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...