URODA I ZDROWIE

Groszek z orzechami włoskimi

5 lipca 2013, dodał: kasia001

– 25 dag świeżego groszku (ewentualnie mrożony lub konserwowy)
– 2 łyżki startych orzechów włoskich
– łyżka masła
– łyżka tartej bułki
sól, pieprz

Na patelni na maśle przesmażyć groszek około 4 minutki, dodać przyprawy, orzechy, tartą bułkę, i smażyć kolejne 4 minuty. Podawać jako dodatek do mięs lub ryb.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

kłujący ból brzucha
Problemy z trawieniem, problemy z wątrobą skutecznie leczy Hepeel (https://www.centrumhomeopatii.pl/product/details/heel-hepeel-n-tabl-podj-50-tabl.html). Lek homeopatyczny, bezpieczny...
Dziecko moczy się w nocy
Dziecko może moczyć się w nocy z różnych powodów, zwykle to jest stres,...
Przeziębienie i grypa-domowe sposob…
Tran do picia, tran w kapsułkach, albo Tranvit z czosnkiem. Wiele jest produktów...
Kosmetyki do stóp
Ja lubię krem wiesiołkowy - polski Gal w apteki. Krem nie jest przeznaczony...