Groszek z orzechami włoskimi

5 lipca 2013,
dodał: kasia001
Artykuł zewnętrzny

– 25 dag świeżego groszku (ewentualnie mrożony lub konserwowy)
– 2 łyżki startych orzechów włoskich
– łyżka masła
– łyżka tartej bułki
sól, pieprz

Na patelni na maśle przesmażyć groszek około 4 minutki, dodać przyprawy, orzechy, tartą bułkę, i smażyć kolejne 4 minuty. Podawać jako dodatek do mięs lub ryb.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...