Groszek z orzechami włoskimi

5 lipca 2013,
dodał: kasia001
Artykuł zewnętrzny

– 25 dag świeżego groszku (ewentualnie mrożony lub konserwowy)
– 2 łyżki startych orzechów włoskich
– łyżka masła
– łyżka tartej bułki
sól, pieprz

Na patelni na maśle przesmażyć groszek około 4 minutki, dodać przyprawy, orzechy, tartą bułkę, i smażyć kolejne 4 minuty. Podawać jako dodatek do mięs lub ryb.



FORUM - bieżące dyskusje

Jędrne ramiona
Nie wiem, może trzeba zlikwidować przyczynę, przez którą nie chce Ci się ćwiczyć?...
Sezonowe dekoracje na każdą porę ro…
Czy zmieniacie dekoracje w swoich mieszkaniach w zależności od pory roku? Wadomo,...
Co czytacie w wolnej chwili?
Też lubię, zwłaszcza jeśli poza losami danej osoby pozwala szerzej poznać i zrozumieć...
Tolerancja wśród osób starszych
Ciekawa jestem, dlaczego starsi ludzie są tak mało tolerancyjni. Tak jakby naprawdę bali...