Grillowane pieczarki z farszem

29 stycznia 2012,
dodał: Jabłonska
Artykuł zewnętrzny

składniki:

8 dużych pieczarek, 1 ser np Brie, 4 plastry szynki konserwowej, 1 łyżka natki pietruszki,pieprz, przyprawa uniwersalna lub ulubione zioła

Z pieczarek wyciąć ogonki, oprószyć pieprzem i przyprawą ewentualnie ziołami. Tackę do grillowania umieścić na ruszcie i piec pieczarki z zewnętrznej strony. Następnie odwrócić na wewnętrzną stronę i piec aż się skurczą.Odwrócić włożyć do nich paski szynki, natkę pietruszki i kawałki sera. Grillować do rozpuszczenia się sera.



FORUM - bieżące dyskusje

Płock
Ja to już w ogóle nie widzę promocji, bo sam napis Promocja przeczy...
Domowe przepisy
Ja mam fajny przepis na domowe lody tj. rozgnieciony banan, 3 łyżki śmietany...
Kosmetyki z herbaty
Ja robię z kawy mielonej
Klasyka literatury - do czego wraca…
Do poprzedniej nawet się nie umywa i pomyśleć, że kiedyś reżyserzy potrafili zrobić coś wartościowego...