Grillowane awokado

20 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowane awokado
Składniki:
8 dojrzałych awokado, obrane, bez pestek i przekrojone na połowę
1/4 szklanki oliwy z oliwek
2 łyżki soku z cytryny
sól i pieprz
Przygotowanie:
Ułożyć połówki awokado w misce. Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem. Położyć na grillu i piec 1 min. z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...