Grillowane awokado

20 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowane awokado
Składniki:
8 dojrzałych awokado, obrane, bez pestek i przekrojone na połowę
1/4 szklanki oliwy z oliwek
2 łyżki soku z cytryny
sól i pieprz
Przygotowanie:
Ułożyć połówki awokado w misce. Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem. Położyć na grillu i piec 1 min. z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....