Grillowane awokado

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowane awokado
Składniki:
8 dojrzałych awokado, obrane, bez pestek i przekrojone na połowę
1/4 szklanki oliwy z oliwek
2 łyżki soku z cytryny
sól i pieprz
Przygotowanie:
Ułożyć połówki awokado w misce. Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem. Położyć na grillu i piec 1 min. z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...