Grillowane awokado

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowane awokado
Składniki:
8 dojrzałych awokado, obrane, bez pestek i przekrojone na połowę
1/4 szklanki oliwy z oliwek
2 łyżki soku z cytryny
sól i pieprz
Przygotowanie:
Ułożyć połówki awokado w misce. Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem. Położyć na grillu i piec 1 min. z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...