Grillowane awokado

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowane awokado
Składniki:
8 dojrzałych awokado, obrane, bez pestek i przekrojone na połowę
1/4 szklanki oliwy z oliwek
2 łyżki soku z cytryny
sól i pieprz
Przygotowanie:
Ułożyć połówki awokado w misce. Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem. Położyć na grillu i piec 1 min. z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...