Odp: Przebarwienia
serum ma mocne działanie dlatego stosuje się je zadko i trzeba oddowiednie dobrac tzn do cery
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
serum ma mocne działanie dlatego stosuje się je zadko i trzeba oddowiednie dobrac tzn do cery
zależy w jakim wieku, np. po 40. to chyba można stale stosować np serum na zmarszczki?
no skóra juz jest chyba mniej podatna na jego działanie, wiec chyba tak
naturalny sposób na plamy i przebarwienia - sok z ogórka, tani a zdrowy i skuteczny
Pocieranie przekrojoną cytryną też pomaga na różne plamki po opalaniu
a co sadzicie o bio oil ? stosował ktoś może?
[quote=emilia_s292]Co polecacie na przebarwienia? Zabieg u kosmetyczki czy jakieś inne sposoby? Jaki filtr do twarzy żeby nie pojawiły się przebarwienia?[/quote]
Na przebarwienia bardzo dobra jest mikrodermabrazja diamentowa. Również głęboka mikrodermabrazja spłyca liczne blizny i rozstępy, redukuje a często całkowicie eliminuje drobne zmarszczki, zmniejsza pory.
Na przebarwienia dobra jest mikrodermabrazja diamentowa. Korzystnie wpływa na cerę. I oczywiście pomaga przy likwidacji różnego rodzaju blizn, zwłaszcza potrądzikowych.
Podobno przy przebarwieniach warto zrobic badania na poziom niektóych hormonów.
Czy ktoś ma inne pomysły podjęcia tematu?
Może faktycznie najlepiej pomoże jakiś zabieg kosmetyczny...podobno w salonach dużym zainteresowaniem cieszy się taki sprzęt jak tutaj -
Można na nim zrobić mikrodermabrazje czy peeling.
Maseczka z ogórka, sprawdzony i tani sposób na przebarwienia:)
Znacie przyczyny powstawania przebarwień? Łapcie Dobrze mieć wiedzę w tym temacie, by móc z efektami wygrać walkę.
Z wiekiem ich się nie uniknie, więc jedynie można zmniejszać ich widoczność kremami lub okładami z ogórka, cytryny itp.
Ostatnio edytowany przez outside (2020-01-27 12:10:04)
Mam parę większych piegów po lecie i kupiłam na to krem wybielający, ciekawe tylko czy zadziała...
Serum zadziała lepiej, ja stosuję je punktowo.
Są też peelingi wybielające nieco skórę, takie oparte na kwasach
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź